2 травня — святої Матрони. День, коли кожна жінка може випросити здоров’я для своєї сім’ї

2 травня, православний світ вшановує пам’ять святої Матрони. Вона зцілювала людей та пророкувала долю. Тому, люди кожного року приїжджають на її могилу, моляться, просять допомоги та беруть трішки землі, щоб вона слугувала оберегом від негараздів в оселі.

Мощі Матрони знаходяться у Покровському монастирі в Москві. Кожен вірянин може відвідати це місце та попросити підтримки.

Історія життя цілительки Матрони.

Коли дитина народилася, то батьки помітили, що вона сліпа. Вони вирішили віддати маленьку Матрону у притулок, але не зробили цього. Напередодні матері наснився сон, де її донька зцілює багато людей. Батьки були дуже вдячні Господу, що він допоміг зрозуміти, яка особлива Матрона. Дівчинка принесла родині велику шану та повагу. Вона зцілювала людей від хвороб та допомагала доброю порадою.

Матрона зцілювала вірян своїми молитвами до Всевишнього. Також, вона володіла яснобаченням та пророкувала біди, які люди могли уникнути. Матрона давала кожному свої поради, хто їх потребував. Це допомагало вирішити складні питання та змінити життя на краще.

Читайте також:   7 січня велике свято — Різдво Христове: що потрібно зробити в цей день кожному християнину

У 18 років Матрона покинула батьківський дім та переїхала до Москви. Там вона, також, зцілювала людей, допомагала порадою та передбачала майбутнє. Її порадами користувалися не тільки прості віряни, але й високопоставлені політичні діячі.

Матрона знала коли помре й не боялася цього. Вона вірила в Господа, дякувала йому за дар та чекала зустрічі.

2 травня, відзначають день коли померла свята. В православних храмах проводиться спеціальна служба, віряни моляться Матроні, просять допомоги, захисту та зцілення від хвороби. Віряни розповідають їй про свої проблеми та просять допомогти знайти вихід у безвихідній ситуації.

Залиште свій коментар ... ⤵️